چاپ عکس مردای سبیل کلفت قاجار و. روی ظروف و دکوری ها چه معنی داره؟ حالا یه عده ای به هر دلیلی این کارو کرده باشن، ماها چرا میخریم؟! نمی خام وما این کارو محکوم کنم، عکسا و طرحای دیگم هس. ن و دختران اروپایی یا حیوانات وحشی و.

حداقل سوال من اینه که وجود این مدل ها و تصاویر تو خونه ما، خواسته آگاهانه خودمون بوده یا موجسواری و همرنگ بقیه شدن؟ مثلا من ترجیح میدم عکس یه منظره یا شاخه گل روی گلدونم باشه تا یه زن مانکن یا شاهزاده ای انگلیسی.  یا اینکه اون طراحی خودش، خلاقانه و انگیزه بخش باشه. یا حداقل حاوی  یه جمله الهام بخش .

تصویر بالا اثبات میکنه چینی های نامسلمون از ما مسلمونتر عمل کردن! پیشتاز این مدل خلاقیتها باید ماها میبودیم حداقل بخاطر عقایدمون.

پ ن:

با وجود اینهمه پالس منفی و فشارها و محدودیتهای فعلی اگه تو جامعه گشتی بزنیم میبینیم اوضاع آونقدرها هم که بعضیا سیاه نمایی و جوسازی میکنن خراب نیس. 

ملت از چیزا و کارهایی پول در میارن که تصورشم نمی کنیم. و جالبتر اینکه یه تیر و چند نشونه. هم درآمد داره و هم اهداف معنوی، فرهنگی و اجتماعی و. 

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

diary G.A.I.A Jimmy کافـه کـره ای یه دنیا حرف نپخته بهترین مرکز خرید و فروش کفش زنانه و مردانه فروش بیمه "وَقَلِیلٌ مِنْ عِبَادِیَ الشَّکُورُ"